مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید به پخش عکس

سلام من با یه پسری دوست بودم ایشون ناخواسته از من فیلم هنگام رابطه جنسی گرفته و چند تا عکس لخت تهدیدم میکنه ک پخشش میکنم برو شکایت کن. من پیاماشو با اسکرین شات دارم ک هم توهین کرده هم تهدید میتونم ثابت کنم؟ و اینکه ب من جرم‌ زنا و رابطه نامشروع میخوره؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير شكايت نماييد
و با اين شخص خاطي برخورد شده و مجازات ميگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنید ممکن است که برای شما نیز مشکل پیش بیاد .
به نظر بنده نامبرده صرفا قصدش تهدید و نمی تواند عکس شما را پخش کند و شما بهتر است که تا زمانی که مطمئن نشدید طرح شکایت نکنید و در صورت طرح شکایت موضوع را به نحوی اعلام کنید که برای شما نیز مشکلی پیش نیاد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تهدید به افشای اسرار خصوصی جرم است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوتنید بابت موارد با دلایل موجود شکایت کنیدولی برای شکواییه با یک وکیل مشورت کنید تا بشه جوری تنطیم کرد که مشکل کمتری برای شما پیش بیاید