مشاوره حقوقی رایگان - حجر و قیم

با سلام
آیا برای دریافت حکم قیم شدن (پسر قیم پدر بیمار شود) بایستی اول درخواست حجر پدر داده شود نتیجه بگیریم و سپس درخواست قیم ای داده شود یا از ابتدا می شود درخواست قیم شدن داد ؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سلام در ابتدا باید حکم حجر پدر صادر شود و در ضمن حکم حجر قیم نیز تعیین گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می درخواست حجر بدهید و ضمن درخواست تعیین قیمت نیز بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا درخواست حجر داده شود ودرضمن آن درخواست تعیین قیم داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حکم حجر پدر صادر شود و در ضمن حکم حجر قیم نیز تعیین گردد