مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جرایم رانندگی

با سلام.
من در دوران محدودیت تردد کرونایی با وجود داشتن مجوز تردد از فرمانداری، 3 مرتبه جریمه شدم.
برای رفع جریمه به اجراییات راهنمایی و رانندگی مراجعه کردم و مدارک را ارایه دادم اما درخواست حذف یکی از جریمه های من رد شده !
میخواستم بدونم از چه طریقی میتونم به رای اعتراض کنم ؟
لازم به ذکر است که برای اعتراض به اجراییات مراجعه کردم اما گفتند که در این مرکز ، رای قابل اعتراض نیست.
با تشکر

پاسخ ها :

اعتراض به جرایم رانندگی