مشاوره حقوقی رایگان - ملک گران

سلام و خسته نباشید بنده یه ملک خریدم. مبلغ 150 میلیون که 3 میلیون بعنوان بیعانه و دادم‌ مابقی قرار شد یه چک بین بانکی در قرار محضر بپردازیم من خونه رو هم تحویل گرفتم بعد متوجه شدم 30 میلیون گرون تر فروختن به من الان میخام شکایت کنم میخام بدونم میتونم این کار بکنم توی قرارداد هیچ حق فسخی نه برای من نه برای فروشنده نیست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این موضوع استفاده ازخیار غبن است. خیار غبن را باید فوری اعمال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیار غبن فوریت دارد عدم اعمال به موقع منجر به ساقط شدن آن مبشوده