مشاوره حقوقی رایگان - جعل قرارداد

باسلام
بنده قراردادی داشتم که یک بند آنرا با توافق طرف دو سه کلمه اضافه کردیم سپس باهم توافق کردیم این بند از قرارداد حذف شود...
چون طرف بندهای دیگر رو هم اجرا نکرد شکایت کردم ولی او ادعا کرد که قرارداد جعلی است و از من شکایت جعل کرده لازم بذکر است قرارداد دونسخه است ولی انکار میکند و رسیدی هم که دارم بابت لغو آن بند از قرارداد تاریخشو بجای97 سال93 نوشته یعنی 4سال عقبتر نوشته آیا شکایت جعل او وارد است؟ یه مطلبی هم یادم افتاد مبلغ قرارداد 42میلیون بود که قلم خورد کرد و 45 کرده ظاهرا از قبل برنامه داشته برام که چندجای قرارداد رو قلم خورد کرده و همچنین قرارداد با خط من بود فقط در آخرش چندکلمه ایشان با خط خودشان نوشتن (یکی از شرط ها را) و کلمه هایی که بعدا اضافه کردیم در حقیقت توضیح اضافی برای آن بند بود مثلا بند1نوشته بودیم پرونده اداره و دیوان 30% از حکم قطعی که با پارانتیز اضافه شد :(از رای بازگشت بکار دیوان).
ممنونم

پاسخ ها :

پرسشگر :

ارجاع شده و گفتن که با فاصله نوشته شده ولی بحث اینجاس که چیزی اضافی نشده انتفاعی حاصل بشه و همچنین این بند از قرارداد حذف شده با توجه به قانون جعل میخواستم ببینم قضاوت چی خواهد بود
ممنون

پرسشگر :

تو برگه اونم نوشته شده ولی اون برگ دوم رو انکار میکنه و میگی دستکاری شده قرارداد جعل شده بفرض محال دستکاری بشه این بند رو من ازش رسید دارم که از قرارداد حذف کردیم

پرسشگر :

کسی نمیتونه جواب مناسب برای سوالم بده؟

پرسشگر :

یعنی واقعا از دوستان عزیز کسی قادر به پاسخگویی نیست... ارکان جرم جعل چیست؟ بفرض محال جعل شده باشه وقتی این بند قرارداد حذف شده ، نمیشه گفت یکی از ارکان بزه از بین رفته ...

جعل قرارداد جعل