مشاوره حقوقی رایگان - منع آزادی به حق و تنبیه های غیر عادلانه

سلام و خسته نباشی
من یک عضو فعال در بسیج و مکان های مذهبی مانند هیئت ها و مسائل مربوط به شهدا هستم ، ولی والدین من جلوی راه من را میگیرند و زیاد سنگ اندازی میکنند و این کار آنها باعث میشود که جلوی پیشرفت من را بگیرند .
از نظر آنها من حتی اجازه ندارم شغلی رو که دوست دارم رو انتخاب کنم (من دوست دارم برم نیرو انتظامی) ولی اینا مخالفت میکنن و به من اجازه نمیدهند .
وقتی هم که با آنها مخالفت میکنم من را تنبیه های سختی میدهند (کتک زدن های زیاد ، بستن و غذا به روی من ، باقیش هم بستگی به شرایط دارد)
میخاستم بدونم که با این وضعیت من میتوانم از اینها شکایت کنم و حق خودم را بگیرم؟
و اگر شکایت کنم چه میشود و من در چه شرایطی قرار میگیرم؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر شما فردی مذهبی هستی باید بدانی که چقدر سفارش احترام به والدین در دین توصیه شده است و در قرآن در کنار توحید آمده است. آنها صلاح تو را می‌خواهند به سراغ شغل مناسب دیگری برو. موفق باشی.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر به سن قانونی18سال رسیده اید می توانید مستقل عمل واز انها مستقل زندگی کنید .اگر در غیر این حالت مورد ازار واذیت جسمی وروحی هیستید بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید