مشاوره حقوقی رایگان - آیا سند برای ممنوع الخروجی قابل برداشتن است

باسلام همسرم محکوم به پرداخت کل مهریه 124عدد سکه گشت پس از جلب اعسارش با 10عدد پیش قسط و سه ماه یک عدد پذیرفته شد که همان حکم تعیین شده را موعدمقرر ارائه نکرد با حکم ممنوع الخروجی بالاجبار ارائه کرد و سندی مبنی بر ممنوع الخروجی و تامین قرار دادگاه اخذ نمود فقط با بستن حساب 8ماه پیش 12میلیون ضبط شد اکنون همسرم به خارج رفته قصد بازگشت ندارد وکیلشان با ارائه بند اعسار خواهان آزادی سند میباشد دادگاه نامه به دایره حقوقی جهت پاسخ به ازاد کردن یا نکردن سند فرستاده ایا سند ازاد میشود سپاسگزارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باپذیرش واحراز اعسار ممنوع الخروجی رفع میشود