مشاوره حقوقی رایگان - مسائل مربوط به قیم

سلام اگر قیم ورشکسته یا محکوم به زندان شود حکم چیست برای اداره اموال؟ اگر این اتفاق نیز برای ولی یا امین صورت بگیرد حکم فرق می کند؟ اگر فرق می کند فرقشان چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

معصومه السادات  شريعتي نوري

معصومه السادات شريعتي نوري :

سلام.مطابق ماده1248قانون مدنی اگرقیم محکوم به حبس شود ویاورشکسته شود ازقیمومیت عزل میشودوبه تقاضای مدعی العموم(دادستان)موقتا قیم دیگری برای اداره اموال تعیین خواهد شد.درمورد امین هم همینطور است.درمورد ولی اگر بواسطه حبس از انجام امور عاجزشود به پیشنهاد دادستان امین تعیین میشود واگر ورشکسته شود قیم انتخاب میشود

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

سلام . چنانچه قيم ، ولي يا امين أموال محجور به هر علتي نتواند اداره أموال شخص محجور را بر عهده بگيرد لازم است سريعا به دادستان اطلاع داده شود تا مدعي العموم اقدامات لازم را در خصوص حفظ أموال محجور انجام دهد .