مشاوره حقوقی رایگان - دست نوشته

باسلام. من حدود پانزده سال پیش زمانیکه پدرم در قید حیات بود طبقه بالای منزل پدرم را ساخته ام و دست نوشته ای بین برادر و خواهران داریم که نوشته شده بعد از فوت پدر و فروش حیاط مخارج طبقه بالا را بدون چون و چرا و طبق مزنده روز به من پرداخت نمایند لازم به ذکر است پدرم و سه تا از خواهرانم اثر انگشت وبرادرم امضا دارندوفقط دو تا از خواهرانم امضا ندارند و خودم هفت سال در آنجا سکونت داشتم آیا الان من به حق و حقوقی می رسم با تشکر

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.