مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

با سلام و وقت بخیر. بنده در مغازه ای (سوپرمارکت) که جواز کسبش بنام خواهرم هست فروشنده ام ولی هیچ گونه ای قراردادی برای حقوق بین من و خواهرم نوشته نشده و فقط به صورت لفظی گفته شده (3میلیون) و بنده بیشتر اوقات از اجناس مغازه به جای حقوقم به منزل میبرم، الان همسرم مهریه را اجرا گذاشته و ادعا داره که حقوق من بیشتر است،(ضمن اینکه بنده تحت پوشش بهزیستی هستم و از کارافتادگی دائم دارم)، باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به مهریه تقدیم دادگاه کنید.گواه معرفی کنید و از استعلام بهزیستی در پرونده استفاده کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به مهریه تقدیم دادگاه کنید شاهد ببرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک خود را به دادگاه ارائه کنید. تشخیص نهایی با قاضی است