مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

سلام
من خانومم مهرش رو گذاشته اجرا و امروز ابلاغیه اومد برام مبلغ مهریه 400 میلیون تومان هس بنده هم نه سندی به نامم هس نه درآمد ثابتی دارم، کارگر هستم تقریبا ماهی 2 میلیون هم درآمد دارم اگه اعسار بدم مبلغ اقساط چقد می شه .
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قاضی با در نطر گرفتن وصع مالی شما نظر میدهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعسار و تقسیط بنا بر وضعیت اقتصادی زوج و درآمد آن محاسبه خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اعسار شما پذیرفته بشود باتوجه به شغل زوج و میزان درآمد
ماهانه ، مبلغی به عنوان پیش قسط تعیین خواهد شد و با نظر قاضی مبلغی هم به عنوان اقساط ماهانه ، تعیین میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام مبلغ قسط بستگی به نظر دادگاه و میزان درآمد شما دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حداقل باید مقداری را ابتدا بپردازید و ااباقی حدود 2

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین اقساط با قاضی می باشد