مشاوره حقوقی رایگان - دو راهی

سلام خسته نباشید بنده 3 سال و خورده ای نامزد هستم و یک سال و نیمه ک شوهرم بنده را در خانه پدری رها کرده و اظهارنامه ای برای تعیین تکلیف فرستاده و همسرم پاسخ دادن ک من و زندگی را دوست دارن و خونه مستقل همه چیز اماده است ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است و برای بار دوم اظهارنامه دادم ک زمان ومکان را در خصوص تصمیم گیری فراهم کنید تا با خانواده خدمت برسیم ولی برای دوم جوابی نداده است و قرار است برای بار سوم اظهارنامه بدم برای تعیین تکلیف و شروع زندگی مشترک و بنده قبل از اظهارنامه اول یعنی قبل از هر اقدامی نفقه حقوقی و کیفری نیز اقدام کرده و مختومه شده و جدیدا برای مهریه اقدام نموده ...ولی کینه ای تر شده ...و با اینکه ی سال و خورده ای عالم و آدم رو فرستادم اما نمیخواد ک برگرده و الان میگ چون مهریه اقدام کردی دیگ عمرااا برگردم ...ایا میتوانم مهریه را برای رفع کینه متوقف کنم و همینطور مرتب
اظهارنامه بدم ؟اینکارو کنم یعنی متوقف کنم از این جهت ک یا برنمیگرده یا بالعکس و از طرفی عسر و حرجم ثابت میشه تو این دوسال ک هم دلش رو بدست اوردم هم عسر و حرجم ثابت میشه ... ک نمیخوام از هر دو طرف بسوزم اینگونه خوبه ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم.

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

باید دادخواست الزام به تمکین بدید با استناد به اظهارنامه های که فرستادید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید