مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و درخواست مهریه

سلام وقت بخیر مهریه من 14 تا سکه هست میخواستم بدونم اگه درخواست مهریه کنم میتونم طلاق بگیرم شنیدم شوهر باید طلاق بده اون اصلا یکساله توجه به مو نداره منو خونه زندگی خودم نمی‌بره من پیش مادرم زندگی می‌کنیم البته خودش منو خونه زندگی نمی‌بره میگه وقتی کاری به کارت ندارم زندگی ببرمت چکار کنیم میتونم بخاطر همین درخواست طلاق بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مهریه قابل مطالبه است
جهت طلاق باید در اصل کلی عسرو حرج خویش را اثبات نمایید بنظر امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است
و نفقه خود را نیز می توانید مطالبه کنید.
برای طلاق باید دلیل داشته باشید و اگر دلیل نداشته باشید باید توافقی طلاق بگیرید.
و یا اینکه بعد از مدتی با اعلام کراهت از زوج و بذل مهریه دادخواست طلاق بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
مطالبه مهریه ارتباطی به درخواست طلاق ندارد
اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت امکان درخواست مهریه وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید ابتدا تقاضای تهیه مسکن و تامین نفقه نمایید و در صورتی که ایشان امتناع کردند به دلیل عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید �ریه نیز به شما تعلق می‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه و نفقه جزء حقوق مالی است که از سوی شما قابل مطالبه است برای طلاق نیز بایستی عسر و حرج خود را ثابت کنید همین اینکه ایشان از ورود شما به منزل مشترک خودداری میکند میتواند یکی از اسباب عسر و حرج باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام طلاق توافقی بگیرید بهتر است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا میبایست دادخواست مطالبه نفقه والزام به تهیه مسکن واثاث البیت طرح کنید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

تقاضای مهریه ارتباطی به تقاضای طلاق نداره

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام طلاق دعوای دشواریست
حتما با وکیل اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما هم میتوانید دادخواست نفقه بدهید و هم اجراییه مهریه بگیرید و اموالش و توقیف کنی و بفروشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طلاق باید دلیل داشته باشید و اگر دلیل نداشته باشید باید توافقی طلاق بگیرید.یا عسرو حرج خود را ثابت کنیدنفقه خود را نیز می توانید مطالبه کنید.مطالبه مهریه ارتباطی به درخواست طلاق ندارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید با درخواست حقوق مالی حق طلاق نیز بدست آورید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله بخاطر ریزه کاری هایی که پرونده طلاق دارد بهتر است تماس بگیرید