مشاوره حقوقی رایگان - حضور در جلسه رسیدگی

سلام و عرض خسته نباشید. آیا در دادگاه حقوقی خوانده پرونده که شخص مسن و بیماری است میتواند با ارسال لایحه و گواهی پزشک از قاضی بخواهد وقت رسیدگی را تجدید نماید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " مطابق ماده 99 ق.آ.د.م ، در صورتیکه عدم تشکیل دادگاه منتسب به طرفین باشد ، دادگاه در صورت در خواست و رضایت اصحاب دعوا فقط برای یکبار می تواند جلسه دادرسی را به تاخیر بیندازد .

یک وکیل

همانطور که همکار محترم فرمودند این امر منوط به رضایت اصحاب دعواست . بهتر است از حضور یک وکیل استفاده نمایید تا در صورت عدم رضایت خواهان خوانده دعوا متضرر نگردد