مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه پیگیری شکایت مطروحه و درخواست اجرای حکم و دریافت محکوم به

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
برای بنده دو تا ابلاغیه به صورت همزمان آمده و از شما راهنمایی می‌خوام
اولی : نوع ابلاغیه:تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
مهلت حضور:10 روز ،نوع علت حضور:پیگیری شکایت مطروحه
و درخواست اجرای حکم
دومین ابلاغیه که اومده: نوع ابلاغیه رو زده تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
مهلت حضور:10 روز، نوع علت حضور : دریافت محکوم به
دعوی....به طرفیت....مبنی بر ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد و اخلال در نظم و آسایش عمومی و قدرت نمایی با اسلحه سرد و سلاح سرد
و زیر جفتش زده با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد
پیش از حضور با مراجعه به سایت عدل ایران نسبت به دریافت نوبت اقدام کنید پاسخگویی صرفاً با وقت قبلی مقدور می‌باشد
این ها یعنی چی؟ اگر من نروم تو این ده روز چه اتفاقی میوفته و چه تصمیمی میگیره دادگاه؟ حتما باید برم؟؟ وقت باید از اجرای احکام بگیرم؟
من اصلاً حوصله این دادسرای پر دردسر رفتن رو ندارم، لطف بکنن سروران گرامی توضیح جامعی به بنده بدهند ممنون میشم. در ضمن بنده شاکی هستم و متهم جالب هست که با حکم قاضی فقط به جزای نقدی و پرداخت دیه محکوم شده و خبری از شلاق و زندان رفتن نیست!!
ممنون از راهنمایی شما بزرگواران.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .این ابلاغیه است که باید طبق ان عمل کنید وگرنه شکایت شما بدلیل عدم پیگیری رد میشود بهرحال شما باید در مهلت مقرر حضور یابید وبرای اجراهم حتما نوبت بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از خودتان دفاع کنید نیاز به نوشتن لایحه بود در خدمتم

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بهتر است با وکیل حاضر شوید. اما بایستی شماره پرونده های ابلاغیه بررسی شود.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بهتر است حاضر شوید یا وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما. شاکی هستیدبنابراین جهت وصول نتیجه پیگیری نمایید.احتمالا دیه را پرداخت نموده اند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادسرا و با‌حضور خود پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

در وقت مقرر حاضر شوید یا وکیل بگیرید و لایحه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق اجراییهر ابلاغی که برای شما می‌آید بهتر است مطابق آن اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حکم قطعی صادر شده است
و شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید