مشاوره حقوقی رایگان - لزوم کارت پایان خدمت برای ابقاء مدیرعامل قبلی

با سلام

ما شرکتی سهامی خاص رو در سال 89 تاسیس کردیم که طبیعتا یک نفر رو مدیرعامل انتخاب کردیم. یکی دو بار هم بعد اتمام مهلت دو ساله، همان اعضای قبلی هیئت مدیره را ابقاء کردیم. بعدش شرکت ما هیچ فعالیتی نکرد و وضعیتش در سال 97 بصورت راکد مالیاتی درآمد. الان میخواستیم مجدد شرکت رو فعالش کنیم و دقیقا همان ترکیب هیئت مدیره میخواهیم باشه بدون هیچگونه تغییری. ولی مدیرعامل شرکت رو که میخوایم بازم مدیرعامل بمونه از پارسال وارد مرحله غیبت سربازی شده و قصد اعزام به خدمت وظیفه رو هم نداره. آیا این مسئله در احیای شرکت و خروج شرکت از حالت راکد مالیاتی مشکل ساز خواهد بود؟
چون من شنیدم اگر ترکیب هیئت مدیره تغییر نکند نیازی به الزام گرفتن یک سری تائیده مثل سوء پیشینه، مدرک تحصیلی، یا کارت پایان خدمت نیست چون قبلا نبود همچین چیزی و این قانون جدید عطف به ماقبل نمیشه.

ممنون میشم ما رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
شرکت سهامی خاص، فقط در صورت انحلال و ورشکستگی غیر فعال می شود. این موارد که فرمودید مشکلی به وجود نمی آورد