مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر پرداخت دیه

بنده فروردین 1400 تصادف کردم مقابلم مقصربود بعد از تشکیل پرونده آبان سال گذشته قاضی دستور پرداخت دیه دادند،بنده از آبان گذشته تحویل شعبه مرکزی بیمه میهن داده ام و چند بار هم جهت تشکیل پرونده و گرفتن شماره کارت و شبا مراجعه کردم و ولی متاسفانه تا ب امروز اردیبهشت 1401 بیمه به تعهدات خودش عمل نکرده حال سوالات اینجاس
1-آیا دیه به نرخ امروز حساب میشه یا قبلا باتوجه به افزایش دیه
2-آیا ازشرکت بیمه می توانم شکایت کنم با توجه به اینکه بنده موقع تحویل پرونده رسید تحویل نگرفتم؟

پاسخ ها :

شهرام  كاظم لو

شهرام كاظم لو :

سلام
دیه هر سال که پرداخت شود با نرخ جدید باید پرداخت شود به دلیل اینکه دیه بامیزان درصد پرداخت میشه نه مبلغ
موفق باشید