مشاوره حقوقی رایگان - مصادره وثیقه

با عرض سلام.
بنده اقساط اعسارم تقریبا یک سال نتوانستم پرداخت کنم. امروز به اجرای احکام مراجعه کردم. به من گفتند..پرونده را فرستادند پیش قاضی ..ایا قاضی حکم به پرداخت یکجای جریمه را میکند یا راه دیگه ای هست؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط پرداخت نشود امکان صدور حکم جلب به درخواست محکوم له وجود دارد و اقساط معوق نیز باید یکجا پرداخت شود.