مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه کیفری برای ترک انفاق چه می باشد؟

سلام وقت بخیر
همسر بنده در تحقیقات دادیاری متهم به ترک انفاق شدند کیفرخواست صادر شده و 4 خرداد جلسه رسیدگیه در دادگاه
با این ایشون 5 تا فیش به مبلغ کم دو ماه بعد از شکایت ترک انفاق به حساب بنده واریز کردن که خیلی کمتر از مبلغ تعیین شده برای نفقه بوده
با این شرایط که ایشون با قرار کفالت آزاد هستن و شهود هم آوردن جرمشون در دادیاری محرز شده حکم دادگاه چه میتواند باشد با تشکر از شما

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

شس ماه تا دو سال حبس
البته دادگاه اختیار تبدیل و تخفیف مجازات را در صورت احراز جهات تخفیف دارد