مشاوره حقوقی رایگان - قوانین تصادف در حال توقف

سلام خدمت دوستان و مشاور محترم.
وسط روز کنار لاین کندرو آزادگان با ماشین سواری خودم ایست کامل کرده بودم و متوقف بودم و خودم هم بین درب خودرو ایستاده بودم با این توضیح که یک پا بیرون و دستم روی کلاف درب و پای دیگه هم داخل ماشین بود و درب ماشینم هم به اندازه یه نیم تنه باز بود.
یه خودرو دیگه با لبه درب ماشینم برخورد کرد و مجبور شدم درب ماشینم رو بندازم دور و خسارت ایشون رو هم بدم.
افسر راهنمایی محترم با وجود اینکه واقف بود که من درب رو در لحظه و آنی باز نکردم و هیچ دیدی به عقب نداشتم و هیچ تابلوی باز دارنده ای هم وجود نداشت بنده رو مقصر اعلام کرد. با توجه به اینکه مورخ 97/12 این اتفاق افتاده ولی چون خسارتم زیاد بود هنوز نتونستم ماشینم رو درست کنم.
آیا درست فرمودن؟ و یا اینکه میتونم اعتراض کنم؟
و یا اینکه قوانین اصلاح میخواد؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

نظر افسر و کارشناس مربوطه ظرف مدت یک هفته از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض میباشد . در صورت اعتراض تقاضای ارجاع به هبات کارشناسی دهید