مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دوچرخه با درب خودرو

سلام وقت شما بخير بنده با دوچرخه از كنار خيابان رد ميشدم كه يه خانم درب ماشينشو باز كرد و من با در برخورد كردم و پرت شدم وسط خيابون اون لحظه متوجه نشدم دستم شكسته خودمو به كنار جدول رسوندم اون خانوم هم اصلا تماس به جايی نگرفت و گفت چرا مگه خيابون جای دوچرخه سواريه من هم اصلا اون لحظه متوجه نشدم چی شده واصلا به دهنم نرسيد كه زنگ بزنم به ١١٠ يا شماره پلاكشو بردارم وقتی اومدم خونه دستم بشدت ورم داشت همون موقع رفتم بيمارستان توی عكس مشخص شد كه دستم شكسته الان من هيچ شماره و نشانی از اون خانوم ندارم نميدونم ماشينش چی بود چطور ميتونم اقدام كنم برای شكايت؟ ممنون ميشم راهنمايی بكنيد خودم هم خانوم هستم و آيا بخاطر دوچرخه سواری مجرم ميشم و ايا پيگيری اين اتفاق نتيجه ای دارد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که مشخصات خودرو و پلاک را داشتید میتوانستید اقدام نمایید