مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دوچرخه با خودرو

پسرم با دوچرخه و باپرایدبرخوردکرده وقتی به سر کوچه رسید پراید از سمت چپ به سمت راست با داشتن مسافر رد میشده که خدارحم کرده به درب بغل راننده خورده محکم به زمین افتاده وکلی از دهنش خون رفته.راننده گفت تقصیر من نبود و رفت تکلیف من چیست پسرم فک و پاش درد میکنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست فوراً با پلیس تماس بگیرید صورتجلسه نمایید و اقدام به شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در صلاحیت افسر راهنمایی و رانندگی است و در صلاحیت وکیل پایه یک دادگستری نیست.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شکایت کنید و درصورتیکه کارشناس ایشان رامقصر اعلام کند دیه به شما تعلق میگیرد.