مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی مفقود شده

سلام. من یه فقره چک صادر کردم سال 96 در وجه یه شخصی. چک برگشت خورد و وجه اون رو به حساب طرف واریز کردم ولی طرف مقابل ادعا دارن که چک مفقود شده و برای ابطال چک اقدامی انجام نمیدن. برای ابطال چک چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام شخص دارنده چک باید اقدام به اعلام مفقودی کنند .
اگر دارنده چک اقدام نکردند شما میتوتید باتوجه به واریز وجه چک برای ایشون اظهارنامه استرداد لاشه چک بفرستید و اگر انجام ندادند ، دادخواست بدید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به بانک مراجعه کنید و اعلام مفقودی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید دادخواست استرداد لاشه چک دهید و پرینت پرداختی های خود را برای اثبات ادعا به دادگاه ارائه دهید و سپس نسبت به دریافت سو اثر چک اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق دادگاه صدور حکم بر ابطال چک را درخواست نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بر اساس فیش واریزی استرداد لاشه چک را به طرفیت این فردبخواهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. باید دعوی ابطال چک طرح نمایید علیه دارنده چک و بانک محال علیه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق اظهارنامه استرداد لاشه چک را مطرح نمایید ودر صورت عدم نتیجه متعاقب اعلام مفقودی کنید