مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی مفقود شده

با سلام. شرکت اینجانب چک امانت بدون تاریخ من را پس از درج تاریخ برگشت زده و مدعی شده پول بیشتربه من داده، جهت تسویه رفتم می گویند چک برگشت شده مفقود شده؟ چکار باید بکنم؟ چنانچه جهت اظهار مفقودی چک برگشت شده به دفتر ثبت اسناد رسمی رجوع نکند من باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید تعهدات مکتوب به شما تقدیم نمایند تا در صورت سو استفاده از چک شرکت پاسخگویی و جه چک شما باشد