مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام اینجانب برای پرداخت مهریه دادخواست اعسار دادم و دادگاه حکم دادند 6 عدد سکه پیش قسط الباقی هر 7 ماه یک سکه الان من 6 سکه پیش قسط پرداخت کردم و اجرای احکام نامه زده شرکت که حقوق می گیرم یک چهارم توقیف کرده و شرکت مبلغ واریز می کنه دادگستری من الان سوال برام پیش آمده آیا 7 ماه سکه از محل پرداخت یک چهارم بابت مهریه است یا نه چیزه دیگری هست خواهشمند است راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان مهریه و نفقه به اجرا گذاشته باشد میتوانید یک چهارم حقوق را توقیف کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه یا باید یک چهارم از حقوق را دریافت کند و یا اینکه هر هفت ماه یک سکه می توانید از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید ‌

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت مهریه فقط باید اقساط پرداخت شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا باید به صورت اقساط بدهید یا کسر از حقوق

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر بابت نفقه یا موضوع دیگری نباشد بایت هفت ماه یک سکه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اقساط باید تأدیه گردد
یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔زوجه یا باید یک چهارم از حقوق را دریافت کند و یا اینکه هر هفت ماه یک سکه از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید ‌

یک وکیل

شما باید هر 7ماه یک سکه پرداخت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر توقیف از بابت مهریه است یا کسر حقوق باید شود ویا هر 7 ماه یک سکه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
یک چهارم حقوق ربطی به اقساط ندارد