مشاوره حقوقی رایگان - مدیر دفتر موسسه حقوقی و اجاره سند ملک برای ضمانت

دفتر وکالت موسسه حقوقی قرار بود سند برای ضمانت اجاره کنم به مبلغ 50میلیون و قرارداد نوشت مبلغ 5میلیون پیش پرداخت گرفت و در برگه قرارداد نوشت ولی یه ماه بعد براثر اتش سوزی دفترش و اتیش زدن این اقا فوت کردن اقایه م. شماره موبایل هایی هم که دارم همه خاموشن من به کجا باید مراجعه کنم به پولمو برگردونن دفتر وکالت طبقه چهارم ........... لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعا فوت شده می توانید علیه وراث وی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه وراث وی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دعوای مطالبه وجه علیه کسی که به حسابشان پول واریز کرده اید طرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام لطفاً جهت ارایه توضیحات لازم و ارایه بهترین راهکار و پیشنهاد و نظر به تسلط اینجانب در انجام خواسته ی شما بنحو احسن حاصل 28 سال سابقه و تجربه وکالت در مراجع قضایی از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید درخدمتتون هستم

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام موسسه حقوقی اساساً دفتر وکالت نمی باشد و توسط اد متخصص و وکیل‌دادگستری اداره نمی‌شود بلکه ایشان صرفاً یک موسسه در اداره ثبت به ثبت رسانده اند و خود را وکیل می نامند لذا مداخلات غیرقانونی مزبور در دادگاه عمومی قابل پیگیری است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔اگر واقعا فوت شده می توانید علیه وراث وی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

علیه وراث می توانید اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
دادخواست حقوقی بدهید علیه شخصی که به حساب ایشان پول واریز کرده اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای مطالبه و شما باید به طرفیت آن شخص دادخواست دهید و اگر ایشان فوت کرده باشند به طرفیت وراث ایشان دادخواست نمایید