مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه راننده مقصر

با سلام و خسته نباشید
بنده سال گذشته تصادف کردم و مقصر شناخته شدم و ترقوه ام دچار شکستگی شد و پس از طی مراحل پزشکی قانونی معاینه نهایی و جواب نهایی پزشک قانونی آذر ماه 1400 به دادسرا فرستاده شد ولی به شعبه دادیاری دادسرا مراجعه کردم ولی اطلاع غلط به بنده دادن و موجب گذشت زمان شد و در اردیبهشت 1401 با پیگیری مجدد برگه پزشک قانونی را تونستم بگیرم ولی بیمه میگه چون سال گذشته جواب پزشک قانونی ابلاغ شده مبلغ دیه به روز به شما تعلق نمیگیرد و به نرخ سال گذشته به شما دیه تعلق میگیرد ؟

آیا از طریق شکایت میتونم دیه ام را به نرخ امسال از بیمه بگیرم یا خیر و حق با بیمه است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه به نرخ سال جدید باید پرداخت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه به نرخ سال جدید باید پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل