مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج غیابی

باسلام شرایط ومدارک ازدواج غیابی با آقای ایرانی ساکن فرانسه چیست ایشان بنا به دلایلی نمی توانند به سفارت مراجعه کنند مشکل سیاسی واینگونه مسایل ندارند
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند به شخصی وکالت دهد تا در ایران به وکالت از وی ازدواج را ثبت کند، در غیر اینصورت امکان ثبت عقد نکاح وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت باید از طریق سفارت یه یک نفر در ایران وکالت بدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق سفارت یه یک نفر در ایران وکالت بدهند