مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج غیابی با اتباع ایرانی در خارج

درود
پارتنرم 7ساله پناهنده المانه باوجود پرداخت مالیات هنوز بخاطر شرایط حاکم پاس المانی ندادن بهش و معلوم نیس کی بتونه ایران بیاد برای ازدواج دوراه پیش روی ماست یکی غیابی و یکی رفتن ب کشور ثانی مثل ترکیه.برای غیابی من میتونم حقی مثل طلاق یا مهریه رو از ایشون بگیرم؟
و اگر ترکیه عقد کنم ایا ایران عقد منو میپذیره که بخوام ویزای پیوست غیرهمزمان بگیرم از ایران؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
اگر امكان ازدواج نيست به موارد ديگري فكر نماييد
هفت سال مدت زيادي است براي تعيين تكليف