مشاوره حقوقی رایگان - خرید سرقفلی

باسلام.بنده هفت هشت ماه پیش سرقفلی یه مغازه رو خریدم تمام کارهای اداره ایش هم از جمله دارایی و شهرداری بنامم ثبت شده مغازه رو تحویل گرفتم صاحب مغازه بنده خدا بعد تحویل مغازه فوت کرد حال ارباب مغازه از قضیه استفاده میکنه میگه از من اجازه نگرفته مغازه رو فروخته در حالی که تلفنی باهاش صحبت کرده بود اجازه گرفته بود راضی بود.الان میخواد شکایت کنه مغازه رو از دستم بگیره.من نمیدونم این چه قانونی هست اخه به خدا انصاف نیست.از اساتید محترم میخوام راهنماییم کنید.ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست . معلوم نکرده اید سرقفلی را از مالک ملک خریده اید یا از مستاجر .

اگر از مستاجر خریداری کرده اید و در سند سرقفلی ایشان قید شده که حق انتقال ندارد معامله شما صحیح نبوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

پرسشگر :

از مستاجر خریدم. قبل معامله با مالک ملک هماهنگ شده بودیم راضی بود حال مستاجر بعد معامله فوت شده مالک ملک هم از قضیه استفاده میکنه حرفشو پس میزنه میگه از من اجازه نگرفتید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید با اجازه ه بوده از شهادت شهود استفاده کنید یا با مالک توافق کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به موجب قرارداد اجاره حق واگذاری سرقفلی را داشته باشد