مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پول پیش منزل استیجاری

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده از طرف ثبت اسناد به محل کارم نامه زدن و یک چهارم حقوقم برای خانمم واریز میشود بعنوان اقساط مهریه و بنده هیچ اموالی ندارم فقط 40 میلیون پول پیش منزل دارم در حومه تهران خواستم بدونم که درحالی که دارم مرتب اقساط پرداخت میکنم خانمم میتواند پول پیش منزلم که 40 میلیون میباشد را توقیف کند یا نه؟

پاسخ ها :

علی حسین زاده

علی حسین زاده :

باسلام با ترتیب شرایطی بله امکان توقیف و برداشت وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توقیف شد تحت عنوان مستثنیات دین به ثبت اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تحت عنوان مستثنیات دین به ثبت اعتراض کنید