مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پول پیش منزل بابت مهریه

سلام خسته نباشید
من الان یکسال ونیم هست که یک چهارم حقوقم از اداره ثبت توقیف برای مهریه و هیچ بدهی به خانمم ندارم و اجاره نامه منزل را دزدیده برده خواستم ببینم می‌تواند پول پیشم را توقیف کند 40میلیون در حومه شهر تهران هستش؟چون یه بنده خدارو دیدم که از اداره ثبت نامه توقیف پول پیشش را زده بودن

پاسخ ها :

توقیف پول پیش منزل بابت مهریه توقیف پول پیش خانه بابت مهریه مهریه