مشاوره حقوقی رایگان - کسی که سفته داد فوت کرد

سلام پدرم بازنشسته است به یکی از رفیقاش مبلغ 35 میلیون سفته داد پدرم فوت کرد و هیچ ارث و مالی برایمان نگذاشت ایا فرد دارای سفته میتواند از حقوق مادرم پول کسر کند یا خیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به طرفیت کلیه وراث اقامه دعوا نماید و شما در صورتیکه پدر ماترک ندارد باید رد ترکه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دارنده سفته می تواند علیه تمام وراث طرح دعوا کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ترکه را قبول کرده باشید میتواند به طرفیت شما ورثه اقدام کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید ظرف یک ماه از تاریخ فوت با مراجعه به دادگستری ترکه را رد کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید علیه وراث طرح دعوا کرد
وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سللام دارنده سفته می تواند علیه تمام وراث طرح دعوا کند.