مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو متوفی

با سلام. پدر بنده چند ماهه فوت شدن دو خودرو داشتن که توسط 2 تا از وراث ربوده شدن برای توقیف آنها چه باید کرد چه مدارکی باید تهیه کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست تحریر و مهر و موم و در نهایت تقسیم ماترک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید درخواست تحریر و تقسیم ترکه را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت مهرو موم و تحریر ترکه نمایید