مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با عکس شناسنامه و کارت ملی

سلام خسته نباشید چند روز پیش ی صفحه مجازی توی اینستاگرام به من پیام داد که متوجه شدیم کلاهبرداری جدیده که از همه اخاذی پول میکنن و از من عکس کارت ملی و شناسنامه خواست همراه با شماره حساب من هم چون از چیزی خبر نداشتم برای ایشون فرستادم ولی بعدش فهمیدم که کلاهبرداره ایشونو مسدود کردم ولی همش میترسم با عکس هایی که از مدارک من دارن بخوان کاری بکنن

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر متصور نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما تا زمانی که سوءاستفاده ای نشده نمی توانید شکایت کنید.