مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ادامه کار درا رتفاع جهت عایق کاری

با سلام. در مجتمعی ساکن هستیم که دیوار ضلع شمالی به حیاط منزل مسکونی همسایه مجاورت دارد. قصد عایق کاری دیوار را داریم اما همسایه متاسفانه ممانعت بعمل آورده است. آیا کار ایشان قانونی میباشد؟ما به هیچ وجه از داربست استفاده نکرده ایم. صرفا سبد و تجهیزات کار در ارتفاع.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر عایق دیوار خودتان است مشکل ندارد و چنانچه خرابی برای فضای ایشان بوجود اید پوشش دهید.