مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام و عرض ادب
ساختمان روبروی آپارتمان ما یک واحد مسکونی دو طبقه. حیاط داراست و ملک شخصی. محسوب می شود و تمام ساکنین آن اعضای خانواده و فامیل هستن.. اخیرا روی پشت بام خود. آلاچیق ساختن. منقل و تاب وصل کردن و هر شب تا ساعت 1 نصف شب دور هم نشینی دارن و سر و صدا ایجاد می کنن . در واقع روی پشت بام شبها دست جمعی زندگی می کنن و مهمان های آخر هفته خود را هم در آنجا پذیرای می کنند.. صدای قهقه و خنده شبانه آنها آرامش را از ما سلب کرده و پنجره آپارتمان ما هم تنها در یک طرف ساختمان است و به سمت آنها باز می شود. از آنجا که مشرف هستیم. همیشه مجبور به بستن پنجره خود هستیم و نمی توانیم از هوای آزاد استفاده کردیم.. با آنها صحبت کردیم اما باز رعایت نمی کنن و چند لامپ قوی هم در پشت بام نصب کردند که همواره نور آنها در خانه ما هست و خواب راحت نداریم ... آیا راهکاری دارد و یا کار آنها قانونی هست ؟
ممنون می شم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما هم از حال خوش انها خوش باشید ولی در صورت مزاحمت خارج از عرف مانند سر و صدای بعد از وقت و .... میتوانید معترض شوید