مشاوره حقوقی رایگان - خروج از سمت بازرس

سلام
بنده در سال 98 به مدت یکسال بعنوان بازرس علی البدل شرکت سهامی خاص منصوب شدم
بعد از اتمام یکسال مالی استعفانامه کتبی و اظهارنامه به طرفیت مدیرعامل شرکت ارسال کردم
اما جلسه هیات مدیره تشکیل نداده و انتشار آگهی تغییرات رو انجام نمیدهند
الان تحت چه عنوان و به چه دادگاهی میتونم دادخواست مطرح کنم و ازشون شکایت کنم ؟
و چنانچه رای دادگاه رو علیه این شرکت بگیرم ضمانت اجرای خاصی داره؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

الزام به انجام مفاد اساسنامه و تعهد