مشاوره حقوقی رایگان - درب دوم مغازه

سلام من ده سال است مغازه ی نانوایی خریدم با دو تا در یکی در اصلی ویک در پشت مغازه الان طبقه بالای مغازه مدعی است که در پشت مغازه را تخریب کرده ودیوارکشی می‌کند من این مغازه را با دو تا در خریدم واینکه در قولنامه قید شده چهار دیواری متعلق به طبقه بالا است از پشت در دومی گاز مغازه وآب وفاضلاب کشیده شده الان درب دوم به او می‌رسد یا متعلق به مغازه است در ضمن درب دوم در قولنامه قید نشده است ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قید شده باشد چهار دیواری متعلق به طبقه بالا است در این صورت درب دوم متعلق به طبقه بالا است.