مشاوره حقوقی رایگان - رضایت از مالک برای دریافت جواز کسب

سلام. برای مغازه ام از اصناف بابت نداشتن جواز کسب مسیر اتحادیه رو نشون دادن
و اتحادیه از من رضایت مالک را خواسته و ماک هم رضایت نمیده
حال سوال من از این قانون گذار این مملکت اینه!
بنده مالک 6دانگ سرقفلی هستم
و مالک 4/5دانگ از ملکیت هم هستم
ایا باید بشینم مغازم پلمب بشه
ممنون میشم اگه راهی وجود داره راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهر حال شما در ملکیت دارای شریک هستید از طرفی سرقفلی مغازه دست شماست و طبق قانون نیاز به رضایت مالک دارید توافق کنید راهکار قانونی هم هست ولی با شرایط شما اصولا نتیجه ای ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و سنجیده ای از آن به عمل آید و بعد نظر قطعی داد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مالک سرقفلی اگر تغییر شغل نداده باشه نیاز به مجوز مالک ملکیت ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اصفهان نظر دقیقی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست الزام مالک را اقامه
نمایید
البته باید قرارداد سرقفلی بررسی گردد که آیا مستاجر امکان تغییر شغل را خواهد داشت یا خیر
و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما بابت شغلی که مندرج در قرارداد سرقفلی است می توانید جواز کسب بگیرید و اجاره نامه با مالک نیز داشته باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است با پرداخت حق مالکانه در حدود عرف توافق و سازش شود

یک وکیل :

سلام باید دادخواست تقدیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با توجه به مالکیت منافع وچهار ونیم دانگ مالکیت اعیان اصولا باید اتحادیه مجوز را صادر نماید در صورت تعلل ،و در صورت رد درخواست صدور پروانه کسب می توانند اعتراض خود را ظرف 20 روز به اتاق اصناف شهرستان تحویل دهید