مشاوره حقوقی رایگان - زمین طرح هادی

باسلام
از طرف پدر خانومم یه زمین به ما رسیده .وپشت این زمین ما یه زمین دیگه هست که راهش از یه جاده دیگه هست .زمان قدیم مثلا 30سال پیش تو این دهات مدرسه بود برای اینکه دهات پشت زود تر به این مدرسه برسه اومدن از مادرپدرخانومم اجازه گرفتن که از روی این زمین رفت امد داشته باشن و یک برگه مادر پدرخانومم میده که تودستشون نگه دارن الان رفتیم سراغ زمین دیدیم اداره گاز یه المک اورده گذاشته وسط زمین بعد بنیاد مسکن اونجا رو کوچه 6 متری برداشته
لطفا راهنماییم کنید که من شکایت کنم میتونم پس بگیرم زمینم رو یا نه

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
بستگی به طرح هادی دارد که چه کاربری تعریف کرده و اگر ملک شما باشد باید مابه ازاء آن را بدهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در طرح هادی باشد باید مابه ازاء آن را بدهند