مشاوره حقوقی رایگان - تغییر مجوز آب دهی و قطر لوله از 6 به چهار اینج

باسلام و عرض ادب. بنده کشاورز نقطه صفر مرزی هستم استان ایلام شهرستان دهلران بخش .... به اداره امورآب جهت نصب کنتور هوشمند مراجعه نموده ام . که متاسفانه دستور به تغییر آبدهی چاه از 6 اینج به چهار اینج نموده اند .در صورتی که آب چاه قابل شرب نیست واز سال 1376 طبق پروانه بهره برداری لوله 6 اینج نصب شده و با آبدهی 35 لیتر در ثانیه می باشد.

پاسخ ها :

تغییر مجوز آب دهی