مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد گرفتن زوجه بابت نگهداری و حضانت...

سلام خسته نباشید.
آیا زوجه میتواند بابت نگهداری و حضانت فرزند مشترک چه در ایام زندگی مشترک و یا ایامی که حضانت به عهده اوست و یا بعد از آن از زوج اجرت و دستمزد مطالبه نماید؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

نفقه فرزندان قانونا به عهده پدر است مگر اینکه طرفین خلاف ان تراضی کنند

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

نفقه فرزند به عهده پدر میباشد و کار مادر قانونی است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درزمان زندگی زوجین وزمانیکه حضانت بامادراست خیر چراکه تکلیف قانونی برحضانت داردوازوظایفش است