مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری فرزند

من از همسرم جدا شدم دخترم 11 ساله هست و حضانت ندارم فقط نگهداری فرزند رو دارم البته خرجی فرزند که قرار بود بهم بده در این مدت نداده اگر ازدواج مجدد کنم پدر فرزندم در چه شرایطی ممکنه دخترم رو ازم بگیره ؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دخترتان به سن قانونی رسیده دادگاه تکلیفی ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دخترتان بالغ هست و خود ایشان تصمیم میگیرد ک با چ شخصی زندگی کند و دادگاه تصمیم گیرنده نیست. .ضمن اینکه در صورت داشتن حضانت نیز ازدواج مجدد زن مانع نخواهد بود و صرفا باید ب اطلاع دادستانی برسد. و تنها در صورتی ک پدر فرزندتان بتواند رفتار و اخلاق نامتعارفی از شما را ثابت کند ک مضر ب مصلحت دخترشان باشد میتواند اقدام کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دخترتان به سن قانونی رسیده دادگاه تکلیفی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

دخترتان به سن قانونی رسیده دادگاه تکلیفی ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دختر به سن قانونی رسیده و دادگاه تکلیفی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند که بر عهده شما نیست زوج در هر زمانی میتواند فرزند را پیش خود ببرد مگر شما دادخواست حضانت فرزند را مطرح نمایید و اعلام کنید که با توجه به اینکه فرزند شما دختر بالغ و عاقل است ، خودش میتواند تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی نماید و قاضی هم بر اساس مصلحت فرزند دختر ، تصمیم خواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این سن خود دختر می‌تواند تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دخترتان خودش میتواند تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند ازدواج شما مانع نیست مگر همسرتان عدم صلاحیت شما را برای سلب حضانت ثابت کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دخترتان خودش تصمیم میگیرد که با کدام یک از شما زندگی کند ازدواج مانع نیست مگر همسرتان عدم صلاحیت شما را برای سلب حضانت ثابت کند