مشاوره حقوقی رایگان - سوال اداره کار

با سلام خدمت شما.
من چند ماهی هست که در یک شرکت مشغول بکارم. کارفرما از من درخواست نامشروع کرده و من بخاطر حيثيت و آبروم محل کار رو ترک کردم. الان یکماه از قراردادم مونده و کارفرما هم به من میگه تو ترک کار کردی.. و میگه اگر ميخای برگردی باید با من دوست باشی و شرط منو قبول کنی. در ضمن در طول این مدت هم بیمه نبودم. ميخاستم بدونم اگر اداره کار شکایت کنم نتیجه ای داره؟ ممنونم از پاسختون.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

کارفرما موظف است در چارچوب مقررات اداره کار شما را بیمه کند بله میتوانید نسبت به بیمه و بازگشت به کار شکایت نمایید