مشاوره حقوقی رایگان - بردن ابرو و پخش کردن عکس شخصی

سلام وقت شما بخیر باشه.
من از همسرم جدا شدم و توی دوران ازدواج به اشتباه به همسرم خیانت کردم و نمیدونم اون مرد چطور عکس مارو برای همسر سابقم فرستاد و من پشیمون شدم و همه چی بین من و همسر سابقم حل شده بود و گفت می بخشمت و عکساتونو پاک میکنم.ولی ما برای دلایل دیگه ای از هم جدا شدیم و همه چیز تموم شد.
اما این چند روز از چند نفر شنیدم مادر همسر سابقم عکس منو با اون مرد چاپ کرده و توی مسجد یا هر جایی ک میره بیرون میاره و به بقیه نشون میده.واقعا نمیدونم چیکار کنم ابرومو همه جا برده .اصلا نمیدونم راهی هست برای شکایت یا نه؟

پاسخ ها :

موسی حسین وند

جناب آقای موسی حسین وند :

این رفتارها به نظر می رسد فقط توهین محسوب میشود با جزای نقدی 2 تا 8 م تومن. اما اگر از طریق فضای مجازی باشد مرتکب حبس دارد.