مشاوره حقوقی رایگان - پخش کردن عکس و جعل هویت

سلام من مدتی پیش با اقایی اشنا شدم حدودا ده روزی صحبت کردیم تو این مدت من چندتا عکس بدون روسری دادم به ایشون ماجرایی پیش اومد دعوامون شد الان پیجی تو اینستاگرام زدن و عکس های منو اونجا پست کردن و هربار خواهش میکنم که پاک کنه شروع به فحاشی میکنه..راهنماییم کنید باید چیکارکنم واقعا پای ابروم درمیونه.ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی با عنوان انتشار عکس خصوصی شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت کیفری انتشار اسرار خصوصی را مطرح نمایید و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

عمل مربوطه جرم است به دادسرا شکایت کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شکایت کیفری انتشار عکس خصوصی نمایید،از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید شکایت کیفری انتشار اسرار خصوصی را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید علیه ایشان به اتهام انتشار عکسهای خصوص بدون اجازه شما شکایت نمایید