مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

با سلام

طبق ماده 30 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری
طرف شکایت موظف است ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ، نسبت به ارسال پاسخ اقدام کند. عدم وصول پاسخ، مانع رسیدگی نيست و شعبه با توجه به مدارک موجود، به پرونده رسیدگی و مبادرت به صدور رأی می‌نماید.

تبصره- در صورتی که طرف شکایت بدون عذر موجه از دادن پاسخ در موعد مقرر در این ماده خودداری نماید شعبه رسیدگی کننده، متخلف را به سه ماه تا یک سال انفصال از خدمت محکوم می‌نماید. این حکم ظرف بیست روز قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر است.

حالا سوال اینجاست یکماه از ابلاغ شکایت بنده به دیوان گذشته است

با دیوان تماس گرفتم یکماه گذشته من چقدر باید منتظر بمونم تا رای بدید

میگن دستگاه هنوز جواب نداده تا یکسال دیگه هم میتونه جواب نده

اگر امکان داره منو راهنمایی بفرمایید من باید چیکار کنم تا با توجه به زمان یکماهه ای که گذشته رای بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام , استنباط شما از ماده قانونی اشتباه است , پرونده شما باید به شعبه ارجاع و در وقت نظارت بررسی و رای صادر شود و اطاله زمان به تراکم آن شعبه برمیگرده .