مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر اجاره بها

مستاجری دارم که مدت دو سال است اجاره بهای خود را سر موعد واریز نمیکند. سال اول که قرارداد بستیم رفتیم بنگاه و در قسمت توضیحات قرارداد ذکر کردیم که در صورت تاخیر واریز اجاره روزانه مستاجر موظف است مبلغی بابت خسارت به موجر بپردازد. برای سال دوم به بنگاه مراجعه نکردیم و پشت همون برگه قرارداد با امضای دو شاهد ؛نوشتیم که قرارداد مجددا به مدت یک سال تمدید و کلیه بند های 12 ماده قرارداد قبلی فی مابین مستاجر و موجر به قوت خودش باقی است. خواستم ببینم برا مطالبه مبلغ خسارت تاخیر واریز اجاره برا سال دوم هم میشه به همون قسمت توضیحات قرارداد سال اول استناد کرد؟ با توجه به اینکه ذکر کردیم که بندهای 12 ماده قرارداد قبلی به قوت خودش باقی هست؟

پاسخ ها :

شهرام  كاظم لو

شهرام كاظم لو :

سلام
بله با توجه به اصل آزادی اراده طرفین در هر گونه توافق،قابل پیگیری هست
موفق باشید