مشاوره حقوقی رایگان - قرار سقوط دعوا

سلام من سال 92 یک قطعه زمین مسکونی خریدم سال 94 فهمیدم طرح ناحیه درمانی روش هست از فروشنده شکایت کردم بعدش رضایت دادم بعدش رای دادگاه نوشته قرار سقوط دعوا و اعتبار امر مختومه حکم هم قطعی است سال 97 فهمیدم زمین مال اداره راه و مسکن و شهرسازی هست باز هم از طرفی که ازش خریدم شکایت کردم این بار رای دادگاه به خاطر قرار سقوط دعوا و اعتبار امر مختومه پرونده قبلی شکایت را رد کرده چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام, مسلما شما بعد از مذاکرات در جلسه دادرسی و به طور کلی از دعوای خود صرف نظر کردید که قرار سقوط دعوا صادر شده و امکان دعوای مجدد نیست .